Lasrookafzuiging: zo kiest u de optimale manier

Welke rookafzuiging kiezen?

Verrijdbare units, ruimtelijke afzuiging, meerpuntsafzuiging,…: Lastek adviseert u specifiek voor uw werkplaats.

Ontdek het gamma lasrookzuigingen

Worden er vaak kleine stukken op verschillende plaatsen gelast? Dan kan een verrijdbare éénpuntsafzuiging een prima optie zijn. Worden er vaak grote stukken op éénzelfde plaats gelast? De lasser gaat veel voordeel halen uit een grote, vaste afzuigkap. Bekijk alle oplossingen of vraag raad aan onze deskundigen we zetten graag alle mogelijkheden voor u op een rijtje.

Geen gezonde werkplaats zonder een doordachte afzuiginstallatie. Bedrijven stellen gezonde en veilige werkomstandigheden steeds centraler in hun activiteiten. De medewerkers varen er beter bij, en uitval door ziekte wordt vermeden. Zeker voor moeilijk vervangbare medewerkers is dit een must om de zaak goed draaiende te houden.

Op uw gezondheid!

Lasrook, vrijkomende stoffen, dampen en gassen: een dagelijkse blootstelling aan schadelijke deeltjes is een regelrechte aanslag op de gezondheid. Gelukkig negeren bedrijven dit niet langer en krijgt de gezondheid van hun medewerkers alle aandacht. (Beide partijen hebben er immers baat bij).

Afzuiging voorzien is één zaak. Doordacht werken aan optimale arbeidsomstandigheden is een andere zaak. Lastek heeft de nodige expertise om uw investering optimaal te laten renderen. Vraag daarom vooraf altijd raad aan onze ingenieurs.
 

 

Bereken uw TIG-parameters